Bryggers


Bryggerset var et kapitel for sig selv. Da vi købte huset, var den tidligere ejer begyndt at lave nyt bryggers, men det var ikke færdig. Som vi forstod det, fik det lavet sort og var raget uklar med håndværkerne.

 

Billeder fra vores bryggers, som det så ud, da vi flyttede ind. Det eneste, som var færdigt, var gulvet.

 

Vi fik nedslag i prisen på huset og besluttede selv at få det lavet færdig. Vi fik tilbud fra HTH, Vordingborg Køkkenet og et lokalt VVS-firma, og vi besluttede os for at benytte Vordingborg Køkkenet, da de kom med den bedste løsning på et problem ved vandmåleren. Desuden var de billigst og kunne levere hurtigst. Det skulle vi aldrig have gjort!
Leveringstiden viste sig at være meget længere end forventet, og desuden havde sælgeren været lidt for hurtig til at måle op, og udover at måle forkeret, havde han også glemt at tage højde for nogle rør på væggen, der også skulle være plads til. Montøren lavede også nogle fejl, så vi var mildest talt meget utilfredse.
Efter en masse bøvl og klager over bl.a. forkerte lister over borderne, forkert størrelse på bordplader i køkkenet (dem udskiftede vi, da vi alligevel var i gang), ødelagt side i skab osv., fik vi endelig det bryggers, vi havde håbet på. Det var super flot og funktionelt.

Bryggerset som det så ud nu, da det var færdigt. Vi er især glade for løsningen henne ved yderdøren, hvor der er en skrå "vinkel" i bordpladen.

Desværre begyndte malingen at skalle af på en af bordlisterne efter et stykke tid. Det var efter vi havde fået nye, fordi de oprindelige var i en forkert farve (de havde ikke sprugt, hvilken farve vi ønskede) og montøren desuden havde sømmet dem fast og "skjult" sømmene med >hvid maling (listerne var i bøg). Vi har ikke fået nogle nye, da de ikke ville montere dem uden betaling, og fordi de mente, det var delvist selvforskyldt pga. fugt (HALLOOO det er et bryggers!). Sidenhen er folien på nogle af lågerne begyndt at løsne sig.

Nu, nogle år senere er folien begyndt at løsne sig på lågerne.

En ting har vi dog lært: Man skal ikke nødvendligvis vælge den biligste eller hurtigste leverandør. Når vi skal have nyt køkken, vælger vi IKKE Vordinborg Køkkenet!