Vores hus


I foråret 2005 købte vi hus i Ballerup. Vi havde kigget efter hus i flere måneder, så det var dejligt, da vi fandt i hus, vi begge kunne lide, og som vi havde råd til. Det er et parcelhus fra 1967, som ligger i villakvarteren "Digterparken". Det er et lækkert hus med to stuer, 4 værelser (oprindeligt 5) og en dejlig stor have.

Vi fik nøglerne midt i maj, og vi havde regnet med at vi skulle bruge de næste mange weekender på at gøre male og sætte i stand, så alt var klar, når vi flyttede ud af lejligheden på Amager i slutningen af juni. Desværre viste det sig, at huset var møg beskidt, så i stedet for at male, gjorde vi rent. Især køkkenet og badeværelset var hårdt ramt. Køkkenskabene var så beskidte, at Solvejg måtte opgive at få dem rene og overlade arbejdet til Sigmund, som havde mere knofedt.

Sydsiden af vores hus med terassen uden for stuen. Østsiden af vorse hus med alle værelserne.

Vi fandt mange spændende ting, da vi gik i gang med at gøre rent. Vi kan for eksempel nævne tørrede blomster i ovnen, cigeratskodder og et vinglas i afløbet under vasken på badeværelset og gammelt mad i køleskabet og fryseren, som havde stået uden strøm i et par uger.