Om os


Vi mødte hinanden til et arrangement i "Københavner Logen" lørdag den 11. oktober 2003. Der var "dansefest", og Solvejg og hendes veninde, Trine, havde efterlyst nogle søde og sjove mennesker, som ville med ud at spise inden festen. Sigmund var en af disse mennesker, og han var særdeles sød!

Torsdag ugen efter mødtes vi igen på en café efter arbejde, og lørdag aften var vi en tur i byen. Lige siden har vi været kærester.

Efter et halvt års tid flyttede Sigmund ind hos Solvejg i hendes lejlighed på Amager, og nogle måneder senere flyttede vi sammen i en lidt større lejlighed. Næsten samtidig solgte Sigmund sin lejlighed i Lyngby.

I april 2005 købte vi hus i Ballerup. Vi fik nøglerne i midten af maj samme år. Det var en stor dag, og det var svært at fatte, at det nu var vores hus! Vi flyttede alle vores ting fra lejligheden i slutningen af juni. Vi brugte lang tid på at male og indrette, og der mangler stadig at blive ordnet en masse småting. Vores skønne datter, Rebekka, som kom til verden den 28. marts 2006, tager også en stor del af vores tid.